marți, 16 august 2011

Cum arata noul Revisal?

     Ieri, 15 august 2011 a fost postat pe site-ul www.inspectiamuncii.ro noua versiune a Registrului electronic de evidenta a salariatilor REVISAL conform cu HG 500/2011. De aici se poate descarca kit-ul de instalare, instructiunile de instalare si utilizare ale aplicatiei, precum si consultarea specificatiilor tehnice ale registrului actualizat.
     S-au facut modificari si la accesul pe portalul ITM-ului, astfel "Odata efectuata transmiterea registrului în formatul stabilit prin ultima versiune de specificatii tehnice publicate pe site-ul Inspectiei Muncii ( www.inspectiamuncii.ro ), specificatii  conforme cu  prevederile  HG  500/2011, angajatorul nu va mai putea reveni la formatul anterior de registru (cel conform cu prevederile HG 161/2006). Acest lucru se impune pentru pastrarea integritatii si conformitatii datelor angajatorilor." - Sursa: https://reges.inspectiamuncii.ro:4443/pls/apex/f?p=99 
     Noul Revisal are o interfata total diferita de cea cu care ne-am obisnuit timp de 5 ani.
     Pasii sunt intuitivi, iar preluarea unei unei baze de date din versiunea anterioara este facila daca au fost facute toate actualizarile necesare in mod corect. Toate datele completate in vechea versiune se pastreaza, fiind necesara doar confirmarea acestora, iar informatiile de genul salariul brut, sporurile acordate, numarul de ore lucrate pentru contractele cu timp partial etc se completeaza in campurile necesare. 
     Termenul de actualizare a informatiilor in noua versiune a Revisalului este de 29 octombrie 2011 (90 de zile de la intrarea in vigoare a HG 500/2011 - 1 august 2011).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu